Viikkokilpailut

HaFG:n viikkokilpailut ovat mukava ja helppo tapa aloittaa kilpaileminen ja tutustuminen muihin heittäjiin. Kilpailut ovat kaikille avoimet eikä osallistumiseen vaadita lisenssejä tai seurajäsenyyksiä. Hafg.fi verkkosivujen lisäksi meidät löytää myös Facebookista ja sinne on yleensä tehty viikkokisoista tapahtuma.

Aika: Tiistaisin, 18:00. Muutokset ilmoitetaan HaFG:n nettisivuilla hafg.fi sekä Facebookissa

Paikka: Ruissalon frisbeegolfpuisto, Kiekkokuja 1, 49410 Hamina

Järjestävä seura: Haminan Frisbeegolf ry

Osallistumismaksu:

HaFG jäsenet: 2€
Muut: 3€
Holaripotti: 1€

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen infotaulun edustalla klo 17:40 – 17:55. Pelaajakokous välittömästi pooliarvonnan jälkeen. Kilpailun aloitus n. klo 18:00 yhteislähdöllä.

Pelimuoto: Yksilökilpailu, 1 kierros (18 väylää)

Sarjat:

Avoin
Naiset
Juniorit, 16 vuotta ja alle
Masters, 40 vuotta täyttäneet

Sarja järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Muuten kaikki pelaavat avoimessa. Pelaaja voi osallistua vain yhteen sarjaan, joka on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Holaripotti: Vapaaehtoiseen holaripottiin osallistuminen maksaa yhden euron. Holarin heittänyt saa 80% kertyneestä holaripotista. Jos nähdään useampi kuin yksi holari, niin potti jaetaan. Loput 20% jää aina seuraavan holaripotin pohjaksi. Mikäli heität holarin, mutta et ole osallistunut pottiin, et ole oikeutettu myöskään palkintoon.

Grande Finale: Kaikki viikkokisoissa alle radan ihannetuloksen heittäneet pelaajat ovat oikeutettuja 30.8. pelattavaan päätöskilpailuun, Grande Finaleen.

Palkinnot: Paras raakatulos palkitaan aina joka sarjasta. Palkittuja on useampia riippuen osallistujien määrästä. Palkintoina InnovaStoren lahjakortteja.

Tervetuloa !

Viikkokisojen TD:t
Janne Koskinen ja Tommi Jaakkola

Viimeksi muokattu 22.04.2016