Bastion Open

Bastion open on täällä!

Haminan Frisbeegolf ry järjestää ensimmäistä kertaa Haminan historian aikana frisbeegolfkilpailun kaupunki- ja linnoitusolosuhteisiin. Kilpailu alkaa Rampsinkarista ja päättyy myös samaan paikkaan. Siinä välissä ehditään pyörähtämään venerannassa, kaupungin keskustassa, vallien vierellä ja päällä…

Tietoiskua tapahtumasta pähkinänkuoressa:

– Kilpailu on KAIKILLE AVOIN.

– Kilpailussa jokainen pelaaja on vastuussa omista heitoistaan! Kilpailu kun käydään kaupunkialueella, niin äärimmäistä varovaisuutta on noudatettava koko ajan! Jos siis heittosi tekee henkilö- tai materiaalivahinkoa, olet itse velvollinen selvittämään asian ja sopimaan mahdollisista korvauksista. Rata on kuitenkin pyritty suunnittelemaan niin, että näitä ikäviä asioita ei tapahtuisi, mutta mahdollisuus on aina siihen olemassa.

– Kisaan mahtuu maksimissaan 72 kilpailijaa. Järjestäjä varaa näistä 10 villiä korttia, jotka jakaa parhaaksi katsomallaan tavalla. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@hafg.fi
Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä kellonajan mukaan.
Mikäli saat sähköpostilla maksuohjeet, olet päässyt alustavasti kisaan mukaan. Maksuja tarkastetaan päivittäin, joten suosittelemme varmistamaan, että maksat varmasti ajoissa!

– Golflähtö 5min. välein, klo 8:00-09:30, lähtöajat arvotaan ja tullaan laittamaan HAFG ry:n kotisivulle nähtäväksi hyvissä ajoin ennen kilpailupäivää. (tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.)

– 2 kierrosta, ruokailu kierrosten välillä. Tauko n. 45min. jonka jälkeen samassa järjestyksessä uusi lähtö toiselle kierrokselle saman ryhmän kanssa.

– Osallistumismaksu 25€, ruoka sisältyy hintaan.

– Pelaajilla mahdollisuus lunastaa lippu Haminan yöt – tapahtumaan hintaan 30€. (norm. 39,50€). Huom! Vain 1 lippu/pelaaja!!
Jos ei osallistu kilpailuun, niin ei myöskään tule saamaan lippua. Liput jaetaan kilpailun jälkeen palkintojenjaon yhteydessä.

– Ilmoittautuminen aukeaa 1.4.2016 klo 18:00 ja päättyy 30.4.2016 klo 18:00. Maksuaikaa ilmoittautumispäivästä on tasan yksi viikko. Mikäli maksu ei näy seuran tilillä viikon päästä, niin osallistumisoikeus perutaan. Mikäli maksu tulee myöhässä, niin osallistumisoikeutta ei siinäkään tapauksessa ole, mutta rahat saa toki takaisin.

– Lista yhteistyökumppaneista, lisätietoa tapahtumasta ja siihen liittyvistä asioista julkaistaan myöhemmin.

Illalla siis Haminan yöt- tapahtuma, jossa artisteina Antti Tuisku, Ellinoora, J.Karjalainen ja Sanni.

Tervetuloa kisaamaan!!

HUOM.
MUUTOKSET AIKATAULUIHIN MAHDOLLISIA.